Website ontwikkeling: ontwerp en beheersystemen

Een website presenteert 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bedrijf of stichting op internet. Veel klanten kijken eerst op uw website, voordat ze contact met u opnemen. Met de juiste uitstraling valt u op tussen uw concurrenten en maakt u het verschil!

Website ontwerp

Een bezoeker bepaalt in in een paar seconden of hij op uw website wil blijven of niet. Daarom besteden wij veel aandacht aan het bedenken van een logische en duidelijke structuur voor uw website en maken wij alle functies zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Ook is het belangrijk dat uw website de juiste visuele uitstraling op internet heeft. Zo komt u herkenbaar voor de dag en valt u op tussen uw concurrenten. Uiteraard houden we in het ontwerp rekening met uw bestaande huisstijl. Onze websites maken wij standaard responsive. Dat wil zeggen dat de website automatisch meeschaalt op kleinere schermen zoals op een smartphone of een tablet. Ook letten wij op de privacy van uw websitebezoeker en installeren wij geen codes van derde partijen (website statistieken uitgezonderd) die hun internetgebruik monitoren.

Effusion beheersysteem

Website beheer

Uw eigen website bijhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als u met een standaard tekstverwerker zoals Microsoft Word kunt omgaan, dan kunt u ook uw eigen website bijhouden. Effusion heeft een eigen beheersysteem (CMS) ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Met het Effusion CMS kunt u eenvoudig de gehele inhoud van uw website beheren. U kunt niet de algemene lay-out of de code van de website aanpassen. Dat regelt Effusion voor u.

Beheersysteem (CMS) van Effusion

Het beheren van uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 • gemakkelijk
  Het Effusion CMS is ontworpen vanuit het doel om gemakkelijk en eenvoudig uw website te beheren. Wanneer u kunt werken met een tekstverwerker, zoals Microsoft Word, dan kunt u ook uw website bijhouden. Elk tekstveld is voorzien van een toelichting, zodat u precies weet wat u waar moet invullen.
 • foto's en video's
  Aan elke pagina of nieuwsbericht kunt u eenvoudig foto's toevoegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het formaat. Dit wordt automatisch geregeld. Eventueel kunt u afbeeldingen bijsnijden, zodat er nét nog een mooier beeld ontstaat. Ook is het mogelijk om video's toe te voegen aan uw tekst, bijvoorbeeld van YouTube.
 • meerdere modules
  Standaard kunt u met ons CMS het hoofdmenu, webpagina's, nieuwsberichten en bestanden beheren. Hiermee is al heel veel mogelijk. Op verzoek kunnen wij extra modules installeren of (door)ontwikkelen zoals de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen, een bestelformulier of een webshop systeem.

En nog véél meer voordelen en functies!

 • ondersteuning voor meerdere talen
 • SSL beveiligd
 • formulier gegevens bekijken
 • bugs worden gratis verholpen
 • SEO zoekresultaat preview en tips
 • beheer meerdere websites
 • Twitter berichten beheren en tonen
 • snel nieuwsbrieven versturen
Het bewerken van een pagina

Het bewerken van een tekstpagina: net zo gemakkelijk als met Word werken!
Elk veld is voorzien van een toelichting.

Overzicht en beheer van het hoofdmenu

Beheer het hoofdmenu: voeg pagina's toe, verwijder pagina's of sleep pagina's in de juiste volgorde.

Maatwerk: beheer van bestellingen

Maatwerk webshop: overzicht van alle bestellingen per kwartaal, mogelijkheid om de factuur als PDF te downloaden of gegevens naar Excel te exporteren.

Maatwerk: beheer van projecten met foto's

Maatwerk projecten module: het beheren van projecten die voorzien zijn van een beknopte omschrijving en veel foto's.

Maatwerk is ook mogelijkMaatwerk

Het is mogelijk dat u geen standaard wensen heeft. U heeft bijvoorbeeld een heel specifiek en uitgebreid assortiment en u wilt dit op internet publiceren en bijhouden en naadloos integreren met uw bestaande bedrijfsprocessen. Effusion is gespecialiseerd in maatwerk, juist omdat wij alles zelf ontwikkelen en elk stukje code kennen. Onze programmeurs kunnen bijna elke gewenste webapplicatie voor u realiseren. Deze applicatie wordt dan als extra module in het Effusion beheersysteem geïntegreerd. In overleg is maatwerk ook mogelijk in andere open source systemen, zoals Wordpress.

Voorbeelden van maatwerk voor onze klanten:

 • het beheren van de voorraad van verschillende filialen en gezamelijke bestellingen naar verschillende leveranciers verzenden
 • webshop met automatische facturatie en logistieke koppeling met het transportbedrijf
 • website met een gedeelte dat alleen beschikbaar is voor leden, accounts worden handmatig goedgekeurd
 • databank met informatie en foto's van schepen, met uitgebreide zoekfunctie
 • het beheren en tonen van een woordenboek over wijn (Wordpress)

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In ons portfolio kunt u voorbeelden zien van gerealiseerde opdrachten. Neem contact op